Search form

SHARE

Description: 

Fiskars Oyj Abp / Fiskars Village hakee neljää

RAKENNUS- JA HUOLTOAPULAISTA

kahden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2019. Haemme erityisesti rakennusalalle aikovia sekä alaa opiskelevia. Tarjoamme koulutusalan ja koulutuksen valmiusasteen mukaan erilaisia kesätöitä. Päätoimipaikka sijaitsee Fiskarsissa.

Hakijoilta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää.

Työturvallisuuskortti ja kokemus alan kunnossapitotöistä katsotaan eduksi.

Lähetäthän hakemuksesi 22.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta (linkki alla).

Lisätietoja tehtävästä antaa Rakennuspäällikkö Jerker Fagerholm puh. 040 357 5653 (ma-pe klo. 8-16) tai sähköpostitse jerker.fagerholm@fiskars.com.

 

Fiskarsin Ruukissa vuonna 1649 alkunsa saanut Fiskars on kasvanut johtavaksi kuluttajatuotteita tarjoavaksi yhtiöksi, jonka kansainvälisesti tunnettuja brändejä ovat muun muassa Fiskars, Iittala, Gerber, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Fiskars on listattu Nasdaq Helsingissä.

Fiskars yhtiöön kuuluva, yhtiön synnyinsija Fiskars Village on ainutlaatuinen ja monipuolinen matkailukohde, jossa design, käsityö ja taide kohtaavat luonnon, historian ja arkkitehtuurin. Fiskars Villagen markkinointiorganisaation tavoitteena on kehittää kohdetta kestävällä tavalla ja kasvattaa paikallista ja alueellista matkailutuloa. Fiskars Villagen tunnettuuden lisäämisellä vaikutamme positiivisesti ruukin alueen toimijoiden ja Länsi-Uudenmaan matkailun hyvinvointiin. Matkanjärjestäjänä ja tarjoamalla elektronisen kauppapaikan tuomme vahvan panoksemme koko Länsi-Uudenmaan matkailun kasvuun. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden merkittävin kulttuurimatkakohde vuonna 2024.

Form URL: 
https://fiskars.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3291#login_form
Add date: 
Monday, January 14, 2019 - 20:01
Start date: 
Monday, January 14, 2019 - 22:01
End date: 
Friday, February 22, 2019 - 21:59