Description: 

Uuteen Iittala Store Triplaan tarvitaan aktiivinen ja energinen


MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ


Myymälässämme edustat ikonisia tuotteitamme ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme monipuolisuuden ja monimuotoisuuden, ja rakennat tätä kautta asiakkaillemme ensiluokkaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa, ja loistava asiakaspalveluasenteesi ja positiivisuutesi näkyvät myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi tehtävään kuuluu myymälän liikevaihdosta, myynnistä ja tuloksesta vastaaminen sekä myymälän toiminnan ohjaaminen ja kehittäminen, työvuorosuunnittelu ja kampanjoiden toteuttaminen. Myymäläpäällikön tehtävässä vastataan asiakaspalvelusta ja myymälän visuaalisesta ilmeestä yhdessä myymälähenkilökunnan kanssa.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut, ja myynti- ja asiakaspalvelutaitosi ovat vahvuutesi. Sinut tunnetaan hyvistä yhteistyötaidoistasi sekä oma-aloitteisesta ja joustavasta työskentelyotteestasi. Perehdytämme sinut tuotteisiimme, mutta arvostamme mahdollista aiempaa tuntemustasi brändeistämme.

Olet suorittanut vähintään kaupallisen koulutuksen tai omaat jo vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta, myyntitehtävistä ja vähittäiskaupan esimiestehtävistä. Työkielinäsi käytät sujuvasti ainakin sekä suomea että englantia, ja arvostamme myös muuta mahdollista kielitaitoasi. 

Uusi lokakuussa avattava Iittala -myymälä sijaitsee uudessa Tripla -kauppakeskuksessa. Mall of Tripla on Helsingin Keski-Pasilaan Pasilan rautatieaseman yhteyteen avautuva kauppakeskus. Aloitus tässä tehtävässä tällöin olisi viimeistään lokakuun alussa.

Iittala-myymälässä pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien ja tuotteiden parissa. Koulutamme myymälähenkilökuntaamme jatkuvasti, joten tiimissämme on vain huippuammattilaisia. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Työsuhde on vakituinen ja viikkotyöaika on 37,5h. Iittala-myymälöissämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja Iittala-myymälöistä sekä myymälöiden sijainnista löydät osoitteesta http://store.iittala.com/myymalat

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Fiskars – Making the everyday extraordinary


 Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa brändiportfoliolla, johon kuuluu kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Lisätietoja yhtiöstä www.fiskarsgroup.com

Form URL: 
https://fiskars.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3523#login_form
Add date: 
Thursday, August 8, 2019 - 09:00
Start date: 
Thursday, August 8, 2019 - 12:00
End date: 
Saturday, August 31, 2019 - 21:59