Description: 

Avaamme Suomeen Fiskarsin Ruukkiin ensimmäisen Wedgwood, Waterford & Royal Doulton Shopin 1.6.2019. Tarvitsemme uuteen myymälään aktiivisen ja energisen


MYYJÄN


Myymälässä edustat ikonisia Wedgwoodin, Waterfordin & Royal Doultonin tuotteita ja autat asiakastamme löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet. Tuot esiin brändiemme ainutlaatuisuuden ja rakennat tätä kautta asiakkaillemme ensiluokkaisen ostokokemuksen jokaisen asiakaskohtaamisen myötä. Vahvistat Fiskarsin lifestyle-brändien asemaa suosittelemalla heille oma-aloitteisesti erilaisia tuotteita ja niiden yhdistelmiä. Viihdyt ihmisten parissa, ja loistava asiakaspalveluasenteesi ja positiivisuutesi näkyvät myös kiireen keskellä.

Asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi osallistut myymälän muihin tehtäviin, kuten kattausten ja esillepanojen rakentamiseen. Vastaat siis yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että myymälämme on konseptimme mukainen. Täydennystilaukset, tavarantoimitusten purkaminen, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä kassan hoitaminen ovat luontainen osa työtäsi.

Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut, ja myynti- ja asiakaspalvelutaitosi ovat vahvuutesi. Sinut tunnetaan hyvistä yhteistyötaidoistasi sekä oma-aloitteisesta ja joustavasta työskentelyotteestasi. Perehdytämme sinut tuotteisiimme, mutta arvostamme jos sinulla on mahdollista aiempaa tuntemustasi kyseisistä brändeistä. Olet niistä innostunut ja kerrot niistä mielelläsi asiakkaillemme. Positiivinen asenteesi ei muutu kiireessäkään, ja pärjäät hyvin myös monien kansainvälisten asiakkaidemme parissa.

Olet suorittanut vähintään lukiotasoisen tai kaupallisen koulutuksen tai omaat jo  kokemusta asiakaspalvelusta, myyntitehtävistä ja visuaalisista tehtävistä. Toivomme, että tiedät jo kokemuksen kautta, mitä työskentely vähittäiskaupan alan myymälässä vaatii. Työkielinäsi käytät sujuvasti ainakin sekä suomea, ruotsia että englantia, ja arvostamme myös muuta mahdollista kielitaitoasi.

Wedgwood, Waterford & Royal Doulton-myymälässä pääset työskentelemään uniikkien brändien ja tuotteiden parissa. Myymälässä myydään luksus- ja premiumbrändien kodin- ja lifestyle-tuotteita; Wedgwoodin hienostuneita astiasarjoja ja lahjatavaroita, Waterfordin kristalliesineitä sekä Royal Doultonin moderneja astiasarjoja. Myymälä sijaitsee Fiskarsin Ruukin ytimessä, Kasarmi-rakennuksessa. 

Työsuhde on määräaikainen, alkaen toukokuussa 2019, päättyen loppuvuonna 2020. Viikkotyöaika vaihtelee 20 ja 37,5 tunnin välillä. Koulutamme myymälähenkilökuntaamme jatkuvasti, joten tiimissämme on vain huippuammattilaisia. Lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Wedgwood, Waterford & Royal Doulton-myymälässämme noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimuksesta johdettua sopimusta, joten tehtävän palkkaus muodostuu voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

 Lisätietoja myymälässä myytävistä tuotteista löydät alla olevien linkkien kautta.

 Lisätietoja voit kysyä myös myymäläpäälliköltä Tuulikki Peltoselta arkisin klo 14-16 puh. 040 679 1149.

 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 20.5.2019.


Fiskars – Making the everyday extraordinary

Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa brändiportfoliolla, johon kuuluu kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Lisätietoja yhtiöstä www.fiskarsgroup.com

Royal Doulton

Vuonna 1815 perustettu Royal Doulton on pysynyt trendien edellä muotoilun ja toiminnallisuuden tasapainoisesti yhdistävien tuotteidensa ansiosta. Royal Doultonin jokapäiväiseen käyttöön suunniteltuja, rennon moderneja astiasarjoja ja lahjatavaroita, joissa on kaupunkikulttuurin ja urbaanin muotoilun vivahteita. https://www.royaldoulton.eu 

Waterford

Vuonna 1783 perustettu irlantilainen klassikkobrändi Waterford Crystal tunnetaan ensiluokkaisista kristalliesineistään, joita keräillään ympäri maailmaa. Taitavat käsityöläiset valmistavat brändin tyylikkäät kristalliesineet House of Waterford Crystal -tehtaassa, joka sijaitsee Irlannin Waterford Cityssä. https://www.waterford.eu

Wedgwood

Wedgwood on vuonna 1759 perustettu englantilainen klassikkobrändi, joka hyödyntää perinteitään kodin- ja lifestyle-tuotteiden luksusbrändinä. Wedgwoodin valikoimaan kuuluvat hienostuneet astiasarjat ja lahjatavarat. https://www.wedgwood.eu 


Form URL: 
https://fiskars.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3437#login_form
Add date: 
Tuesday, April 30, 2019 - 07:00
Start date: 
Tuesday, April 30, 2019 - 10:00
End date: 
Monday, May 20, 2019 - 21:59